و این قصه...

ساخت وبلاگ

دکتر بهمن لامعی رامندی

معاون مدیر عامل شرکت بیمه ایران در امور اتکایی و بین الملل لزوم برخورد با گیرندگان فیش‌های حقوق نجومی

 یک معاون بیمه مرکزی ایران در نامه‌ای به وزیر امور اقتصادی خواستار برخورد با برخی مدیران با فیش‌های نجومی حقوق شد.

 لزوم برخورد با گیرندگان فیش‌های حقوق نجومی و نامتعارف

به گزارش فارس، بهمن لامعی رامندی معاون مدیر عامل شرکت بیمه ایران در امور اتکایی و بین الملل در نامه سرگشاده به وزیر امور اقتصادی و دارایی که نسخه‌ای از آن را در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده‌ است، نوشت: در مورد موضوع فیش‌های حقوق نجومی و نا متعارف برخی مدیران احتراما، به استحضار می رساند:

1- حضرت علی (ع) در برخورد با مفاسد اقتصادی به شدت  برخورد می کردند و حتی کارگزارنی را که در معرض  فساد اقتصادی نیز بودند،  هشدار های جدی می دادند و مقام معظم رهبری نیز در فرمان هست ماده ای مبارزه با مفاصد اداری و اقتصادی این هشدار ها را در 10 اردیبهشت سال 1380 ابلاغ  فرموده بودند.

سوال این است که آیا جنابعالی بعد از انتشار فیش  حقوقی یکی از اعضای هیات مدیره   وقت بیمه ایران در شهریور ماه 94 نسبت به  بررسی و جلوگیری از دریافت حقوق های نجومی در دستگاههای ذیربط که هم اکنون  مشکلات آنها منتشر شده است چه اقدامات مدیریتی را پیگیری فرمودید، تا این  مسایل زود تر از فضای فعلی و قبل از ورود مقام معظم رهبری و رئیس جمهور  محترم و انتشار فیش‌ها در رسانه‌های جمعی در ایام اخیر، این معضلات رصد شده و بر خورد لازم قانونی اعمال شود.

به نظر می‌رسد، پس از اطلاع جنابعالی از مسایل بیمه  ایران و مشکلات این شرکت در سال 94 و حتی مطلع شدن جنابعالی از مسایل مالی و اداری بیمه ایران اقدام موثر و مفیدی در کاهش حقوق های نجومی و نامتعارف  مشاهده نشده و مدیران منتصب جنابعالی در شهریور ماه سال 94 در سال 95 نیز  از این حقوق و مزایای نامتعارف برخوردار شدند و لذا به نظر می رسد مشکلات  بیمه ایران و حتی صنعت بیمه به خوبی رصد، ارزیابی و آنالیز نمی شود و حتی برخی از این افراد با وجود ابلاغ بخشنامه معاون اول رئیس جمهور مبنی بر دو شغله نبودن هیات مدیره ها متاسفانه احکام جدیدی گرفته اند.

2- آیا می دانید و آیا واحدهای نظارتی تحت امر  جنابعالی  به شما خبر نداده اند که جناب آقای شهرستانی معاون ارزشمند و  بسیجی مدیر امور مالی بیمه ایران (ذیحسابی ) را در اسفند ماه سال 1392به  علت دادن هشدار های مکتوب به ارکان بیمه ایران و هیات مدیره وقت که حقوق  های نجومی دریافت کرده اند و هنوز نیز برخی بر مسند قدرت هستند مبنی بر عدم استحقاق دریافت حقوق های نجومی و نامتعارف ،آقای شهرستانی را از مشاغل  مدیریتی برکنار کردند و ایشان هم اکنون در مرخصی بدون حقوق هستند؟ این  موضوع نشان می دهد که ارکان بیمه ایران اصرار بر دریافت حقوق و مزایای  نامتعارف را داشته اند و به تذکرات معاون ذیحسابی اهمیت نداده اند و حتی  برخی از اعضای هیات مدیره وقت با سوء استفاده از موقعیت شغلی برای بهره  مندی از این مزایا خودشان را در بیمه ایران استخدام رسمی کرده اند.آیا  جنابعالی از نحوه استخدم رسمی  این افراد مطلع بوده اید و در جریان هستید؟!  آیا جوانانی ـکه بیکار و منتظر اســتخدام طبق ضوابط قانونی هــستند، آیا  متـضرر نشده اند؟آیا به نظر شـما بی عدالتی صورت نگرفته است؟

3- آیا جنابعالی به مسایل اداری،مالی و بیمه گری و  موضوع شیوه های فساد در بیمه ایران و  ترازهای مالی سالیانه و میزان شفافیت آنها و همچنین نحوه انتصابات و شایسته سالاری در این شرکت اشراف لازم را  دارید؟ آقای وزیر لازم است که بدانید در بیمه ایران برای مبارزه با فساد و  اجرای فرامین مقام معظم رهبری عزم جدی وجود دارد، ولی متاسفانه مدیران و  کارکنان شریف و متعهدی که با فساد مبارزه می کنند نه تنها حمایت نمی شوند  بلکه تهدید برای معرفی به تخلفات اداری و حتی با آنها برخوردهای خصمانه و  از مشاغل حساس برکنار می‌شوند.

عده‌ای از مدیران و کارکنان شریف و جانباز این شرکت  به علت مبارزه با فساد پرونده معروف به خیابان فاطمی و انجام مصاحبه  دلسوزانه با رساناهای جمعی مانند خبرگزاری فارس و به منظور حفظ حقوق بیت المال، به تخلفات اداری معرفی شدند.

آیا از این افراد جنابعالی به عنوان رئیـس محترم  مجـمع عمومی بیـمه ایران تاکنون دلجوئی کرده اید و عدالت اسلامی را پیگیری  فرموده اید و کسانی را که با منابع انسانی متعهد و متخصص این شرکت این  برخوردهای خصمانه را داشته اند چه رفتاری داشته اید؟ متاسفانه برخی از این  افراد که با نیروهای متعهد بیمه ایران برخورد نموده اند به مناصب مدیریتی   و حساس منصوب شده اند و حقوق های نامتعارف نیز دریافت کرده اند!!

بارها از دفتر جنابعالی برای انجام ملاقات حضوری و  ارائه مسایل بیمه ایران درخواست ملاقات شد ولی تاکنون این وقت به پیشکسوتان بیمه ایران داده نشده است و لذا اگر وقت ملاقات حضوری داده می شد شاید  بخشی از معضلات بیمه ایران و مسایل حقوق و پاداش های نجومی و فساد اداری و  مالی قابل پیشگیری بود.جناب آقای وزیر ضرورت دارد جنابعالی  نشست صمیمانه  با مدیران و جمعی از کارکنان دلسوز و منتقد در سطوح مختلف سازمانی داشته  باشید تا مستقیما در جریان مشکلات زیر بنائی دستگاههای تحت مدیریت  قرار  بگیرید و فقط به گزارشات رسمی اکتفا نکنید تا به تخلفات پنهانی دستگاهها  اشراف بیشتری داشته باشید.

3- مبارزه با مفاسد اقتصادی و جلوگیری از گرایش به  سمت بی بند و باری در امور مالی و مسائل بیت المال، از جمله اولین خطوط  برنامه ی امیر المومنین حضرت علی (ع) بوده است. رهبر معظم انقلاب اسلامی  چنین خطوطی را الگوی عمل مسئولین جمهوری اسلامی می‌دانند و جهان اسلام و  تمامی آزادی‌‌خواهان انقلابی جهان چشم به شیوه‌های عمل مسئولان و  دولتمردان  ایران اسلامی در مبارزه با فساد دوخته‌اند. حاتم بخشی های خاص  به خواص و نزدیکان و ایجاد ویژه خواری و رانت جوئی برای فرصت طلبان از بیت  المال، فاصله های طبقاتی را در جامعه افزایش و بی‌عدالتی  را دامن می‌زند.

4- جناب آقای وزیر اگر به دنبال حقیقت و حقید و به  دنبال اجرای فرامین مقام معظم رهبری در خطبه های عید فطر امسال و دستورات  رئیس جمهور محترم برای عزل و برکناری مدیران مورد نظر گزارشات بررسی شده از سوی قوای محترم سه گانه و نهاد های نظارتی هستید، ببینید حضرت علی (ع) در  نهج البلاغه در خصوص برخورد با این گونه مسایل مشابه چه فرموده اند و چه  اقدام و عملی انجام داده اند و همچنین انگشت اشاره کلام مقام معظم رهبری در خطبه های عید فطر تهران برای آرام شدن افکار عمومی جامعه و تسکین دردهای  ملت عزیز ایران اسلامی چیست؟ آیا فقط عذر خواهی  کلامی  دغدغه های رهبری و  جامعه را کاهش خواهد داد؟

5-همه می دانیم که مقابله با مفاسد اقتصادی و اداری  نیازمند عقلانیت و منطق قانونی و سیاست ورزی عاقلانه است و لذا عقلانیت و  منطق و دستورات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبه های عید سعید فطر 95 در  تهران و بیانیه رئیس جمهور محترم در 14 تیر ماه 95 الگوی عملی و راه حل  اقدام  فوری برای تسکین درد مردم شریف، انقلابی، مجاهد و شهید پرور ایران  اسلامی برای توسعه فرهنگ عدالت خواهی  و اجرای حدود الهی است.

6-طبق فرموده مقام معظم رهبری حقوق های غیر منصفانه و ظالمانه از بیت المال،نامشروع و گناه  و خیانت به آرمانهای انقلاب اسلامی  است.قطعا در گذشته کوتاهی شده است.دریافت های نامشروع باید برگردانده بشود و اگر سوءاستفاده ی شده است بایستی اینها را از کار برکنار بکنند؛ اینها  کسانی نیستند که لیاقت این را داشته باشند که در این مراکز قرار بگیرند.

7- ما از شما وزیر محترم و استاد ارجمند علوم  اقتصادی دانشگاه تهران درخواست می کنیم که عین فرموده رهبری عزیز را در  دستگاههای تحت نظارت جنابعالی  و به صورت عام اجرائی فرمایید و طعم شیرین  اقدام و عمل را به صورت شفاف به ملت شریف ایران اسلامی ظرف روزهای آتی نشان دهید و فقط عذر خواهی کافی نیست و در صورتی که نمی‌توانید  به دستورات  رهبری در مبارزه با فساد اقتصادی و اداری عمل انقلابی و جهادی فرمائید، به  نظر می رسد همانند نخست وزیران و وزرای کشورهای شرق آسیا مانند ژاپن و کره  جنوبی و... از سمت خود استعفا دهید.

8-جناب آقای وزیر می دانید  در صورت عدم حساسیت لازم جنابعالی ،آبروی انقلاب اسلامی در جهان و منطقه به خطر افتاده  و اگر همین روند ادامه داشته باشد رتبه جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با فساد در جهان کاهش پیدا خواهدکرد؟جناب آقای وزیر اولویت اول کاری جنابعالی در  وزارت امور اقتصادی و دارایی مبارزه با فساد در میان کارگزاران و مقامات  ارشد دستگاههای تابعه می باشد و البته که جنابعالی در اسناد راهبردی و چشم  انداز و استراتژی آن وزارتخانه به این موضوع توجه و عنایت لازم داشته اید.

9-جناب آقای وزیر فساد اداری و پیامد های زیانبار آن علت اصلی سقوط حکومت ها و دولت هاست و می‌تواند نظام های سـیاسی را به  صـورت بالقوه و با لفعل در هر مقطـعی از تاریخ تهدید نماید. به نظر می رسد  یکی از علل فروپاشی تمدن ها نیز فساد بوده است.فساد اداری یک اپیدمی جهانی  است و تقریبا همه کشور های جهان با آن درگیرند و استفاده شخصی و غیر قانونی کارکنان اداری سازمان های مختلف از مقام و اختیارات اداری خویش زمینه ساز  بروز مشکلات فراوانی در کلیه ی کشور های جهان شده است.البته درجه و میزان  فساد در کشور ها و جوامع گوناگون متفاوت است.گزارش بانک جهانی نیز موید آن  است که فساد یک مسئله جهان شمول است و در همه کشور های جهان سوم،توسعه  یافته و صنعتی از وجود این مشکل رنج می برند.

سازمان شفافیت بین المللی نیزاذعان بر فراگیر بودن  فساد کرده و رشوه،اختلاس و سوء استفاده از موقعیت شغلی هم در بخش خصوصی و  نیز دولتی سرایت ، موجودیت و مقبولیت دارد و برای مبارزه با فساد سند حقوقی کنواسیون ملل متحد  تدوین شده و سازمان های بین المللی برای مبارزه با  فساد تشکیل شده است.

10- ویتو تانزی از نظریه پردازان موضوع فساد معتقد  است که یک مسئول یا کارمند دولتی هنگامی مرتکب فساد اداری شده است که در  تصمیم گیری های اداری، تحت تاثیر منافع شخصی و یا روابط و علایق خانوادگی  و دل بستگی های اجتماعی قرار گرفته باشد.جیمز اسکات معتقد است که فساد اداری به رفتاری اطلاق می شود که ضمن آن فرد به دلیل تحقق منافع خصوصی خود و دست یابی به رفاه بیشتر و یا موقعیت بهتر،خارج از چارچوب رسمی وظایف یک نقش  دولتی عمل می کند.

11-جناب آقای وزیر به هرحال ما منتظر اقدامات جدی در این زمینه برای تسکین آلام مردم شریف  و کارکنان زحمت کش و بی ادعای بیمه  ایران که تعداد کثیری از آنان جزو ایثارگران و خانواده معظم شهدا هستند می  باشیم و درخواست تعیین تکلیف  دریافت کننده حقوق نجومی و امتیازات ویژه و  نامتعارف هستیم.

سیاسی- فرهنگی-تحلیلی- مسعودمرادپور...
ما را در سایت سیاسی- فرهنگی-تحلیلی- مسعودمرادپور دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : mmoradpoorgildeha بازدید : 169 تاريخ : دوشنبه 2 اسفند 1395 ساعت: 13:33